Skoproblem, tränings-Hitler och ännu mer familjejuveler.

Tredje träningspasset avklarat. Vart ska vi börja?
Framträdande familjejuveler verkar iallafall vara ett återkommande tema på nya gymmet, något vi inte är alltför förtjusta i. Vi kom på oss själva med att dagdrömma om någon form av regel för större/pösigare kläder (och gärna heltäckande, knälånga shorts UTAN slits.). Dagens 50-taggare (som var närmare 60?) bar nämligen just såna 80-talsshorts som Stefan Holm brukar ha, med slits långt upp till midjan. Och det är aldrig bra. Dessutom hade han ett alldeles för urringat linne på sig som avslöjade en rygg mer liknande en björnfäll. Mycket attraktivt.

Idag hade vi även med oss jobbarkompis Elin, som senare visade sig vara vår egen lilla tränings-Hitler med peppande fraser som "TÖNT! Sju till klarar du väl?!", "FUUUSK! Du fuskar ju!" och liknande. Det är smått jobbigt att vara övervakad. Framförallt när det sker just som man sitter vid den där otroligt jobbiga axel-maskinen (vilken fortfarande hatas intensivt).

För att inte bryta några trender så följer vi såklart upp träningen med diverse nyttigheter i form av hamburgare och vin. Nu blir det Bad Taste.

Ps. Skoproblemen bestod av att någon (vi nämner inga namn) hade glömt sina skor hemma. Det var allt, och det löste sig.

- Anna & Lotta

...

Patrik, du efterfrågade bilder. Här har du, bara för dig! Anna i egen hög person (eller var det Lotta?)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0